Linguna

Jeg finnes diverse steder på nettet under navnet Linguna, blant annet TwitterVil du sende meg en mail kan jeg kontaktes på elisabeth (a) naiv.no.

Om meg

Jeg er en liten jente som ønsker å redde verden. Akkurat nå jobber jeg i administrasjonen til WWF-Norge, og håper å hjelpe til litt på den måten. 

Jeg uttaler meg på vegne av meg selv, med den bakgrunnen og kunnskapen jeg har. Jeg synser og mener, men er alltid åpen for motforestillinger og en god debatt.

Jeg liker å uttrykke meg med ord, tegninger og foto, jeg er opptatt av sosiale medier, samfunn, politikk, miljø, rettferdighet, design, historie, universet og religion. Blant annet. Jeg liker å lese og å lære nye ting.

Jeg vil aldri bli helt voksen og krype ned i den trygge kaninpelsen. Barn er ærlige, noe som er en veldig god egenskap. Voksenlivet er alt for ofte preget av kontroll og bokser man skal passe inn i.

Jeg prøver å finne meningen med livet mitt. Den foreløpige teorien er at meningen med livet er å finne en mening.

Jeg er medlem i WWF og Amnesty. Det er viktig å engasjere seg, men det kan være vanskelig å gjøre noe alene. Da er det fint å organisere seg, og støtte dem som gjør en god jobb og som har påvirkningskraft. Jeg er også medlem i Human-Etisk Forbund og SV.