Har du en lysbryter?

Vi har mange lysbrytere. Ca 12. Alle skal slås av når klokka blir 2030, og så skal vi se på foppal i mørket. Jeg mørklegger bloggen, og håper jeg ser mange andre morsomme mørke ting på nettet.

Earth Hour er utrolig stort, men man trenger ikke gjøre så store ting mellom 2030 og 2130. I år handler det enda mer om hva man får ut av timen i mørket, og hvordan man tar med seg timen gjennom hele året.

Det er de små tingene hver og en av oss gjør hver eneste dag s0m betyr noe, men det betyr også mye når en milliard mennesker slår av lyset for klimaet.

En milliard mennesker som tenker den samme tanken, og som bryr seg om det samme temaet, sender et kraftig og synlig signal til de som bestemmer. Bedrifter, partier  og regjeringer som slukker lyset i kveld, har en grunn til å gjøre det. De har en milliard kunder og velgere som følger med.

Og så kan vi gjøre en milliard små ting hver dag.

Har du en lysbryter? Bruk den når klokka blir 2030.

Aftenposten: Afrika har Earth Hour hele året

WWF-Norge – Earth Hour

Earth Hour: Dette skjer på Earth Hour-kvelden

Panda.org: Lights out in Western Pacific as Earth Hour heads for record year

Naiv: En time her, og en time der

Naiv: 37 små spørsmål3 thoughts on “Har du en lysbryter?

  1. her ble alt slukka kvart over åtte i kveld. så her sitter vi i sofan med hver vår dyne, har spist mat fra stop and go, og nå er det foppal på tv! oslo kommune har oppfordra alle sine ansatte til å delta også faktisk! Jeg ser det er dårlig informasjon på ammerud da.. ser ut vindu opp på 1.blokka og der er det veldig lyst.

    1. Så koselig, og så bra kommunen har oppfordret! Her har vi også slukket, men ser masse lys fra husene rundt. Men kanskje flere ser det i løpet av timen og finner en lysbryter selv…

  2. Ble veldig positivt overrasket da jeg kjørte forbi Helsfyr ved halv syv-tiden i går kveld. Bl.a. Helsfyr Atrium var helt mørkt. Så kanskje de faktisk var med fra fredag da arbeidsdagen sluttet og helt til i morgen tidlig? Det hadde jo vært enda bedre. 🙂 Hos oss var det ingen hjemme i tidsrommet, men jeg passet på at alt var slått av før jeg reiste hjemmefra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *