Hvem er du?

Hvordan pusser du tennene om morgenen? Hvorfor kranglet du sist? Hvilken form tror du universet har? Hva gjør deg skikkelig sint? Hvilke prinsipper har du?

Hvorfor har du de holdningene du har? Hva er de basert på? Hvem stemte du på ved forrige valg? Har du planer om å stemme ved neste valg? Hva skal til for at du skal gå i fakkeltog?

Hvordan vil du at livet ditt skal være? Hva skal til for at du skal være lykkelig? Hva unner du andre mennesker? Hvor langt unna må mennesker bo for at du skal slutte å bry deg?

Hvor stor er verden i dag? Hvor mange mennesker klarer vi å forholde oss til? Hvem er dine venner? Hvordan behandler du kollegene dine? Håper du at andre skal lese dine tanker og forstå hva du ønsker? Hva skjer når du ser den andres side i en krangel? Hva klaget du på sist?

Hvor stort ansvar tar du for miljøet? Har dyr like stor rett til liv som mennesker? Hvilken blomst plukket du sist? Hvilken art kan verden klare seg uten? Hva er vitsen med resirkulering? Hvor stort ansvar har hver av oss?

Hvor mange spørsmål stiller du deg selv om dagen? Hvor mange mønstre har du i livet ditt som du ikke tenker over? Hva slags inntrykk gir du andre mennesker? Hvor stort ansvar tar du for at verden skal gå i den retningen du vil?

Hvem er du? Hva lurer du på?


13 thoughts on “Hvem er du?

  1. O’ hildrande du. Hjelpes meg så mange tanker du har i hodet ditt. 🙂 Som tidligere sagt; du MÅ sende innleggene dine til en eller annen avis. Dette er alt for stort til at bare noen få får ta del i det. 🙂 Klem

    1. Det er greit å få tankene ut av hodet og organisere dem med ord. Jeg håper det kommer flere hit etter hvert 🙂 Klem

  2. Så mange spørsmål, så mange svar …
    Jeg veit ikke hva som er mine svar på alle disse spørsmåla, men du fikk jammen i gang tankevirksomheten. Takker for det 🙂
    Kan jo aldri slutte å underes over hvem jeg er …

  3. Ja, det var mange viktige spørsmål. Tror jeg tenker på en del av de hver eneste dag. Det gir mange tanker og spørsmål når man jobber med så mange forskjellige mennesker, møter så mange barn og voksne i løpet av en dag. Takk for kommentar på bloggen:) Tor er ganske så snill=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *