Elsk

Skapet vårt er ekte, og vi kan nå kalle oss herr og fru. Vi er mann og kone, vår egen lille familie.

Nå har vi vært lykkelig gift i 13 dager. Og vi har hele fremtiden foran oss.

Et ekteskap er mye mer enn et bryllup. Vi lovet og signerte det vi allerede vet og lever etter, som trygghet, ærlighet, samarbeid, fremtid og kjærlighet. Men seremonien for å bekrefte det og dagen som feiret det ble noe mer spesielt enn vi kunne håpe på. Alle så det vi ser hver dag, og det gjorde dette til vårt drømmebryllup.

Alt gikk akkurat som det skulle, for vi hadde forventet litt utforventede ting. Alle ble mette, ingen var tørste, det var kake igjen, det ble sagt mange vakre ord og alle smilte. Og vi har ringen på fingeren.

Jeg vet ikke hvordan vi kan takke for alt som ble sagt og gjort. Det var mange som reiste langt, bar tungt, bakte, stekte, flyttet, dekket, snakket og laget fest. Vi er takknemlige for at så mange delte dagen med oss og for all hjelpen. Gavene var også fantastiske, og vi gleder oss til å skrive, lage og sende takkekort når resten av bildene kommer fra fotografen.

Nå skal vi være gift, jobbe og gå på skole en stund. Men snart skal vi ut i verden, bare oss to.

Og en gang skal vi lære barnebarna våre om ekte kjærlighet.

Elsk for alltid.

Fotografens nettside og fotografens blogg.

4 thoughts on “Elsk

  1. Så bra, så vakkert:-)))) Også fine bilder.All mulig lykke, fra nå og til barnebarna kommer….og enda lenger!

  2. Dette var flotte ord og vi som var så heldige å være med på den store dagen glemmer den aldri. En høytidelig vielse på Tinghuset. Fotograferingen på Operataket var veldig spesiellt og helt dere to.. Og et lite sitat “alle hjerter gledet seg”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *