Et lite ensomt hjørne…

Denne bloggen er litt bortgjemt. Det blir lett sånn når man ikke er på en bloggportal, og jeg skjønte det egentlig før jeg flyttet ut av vgblogg. Men allikevel tok jeg sjansen. Jeg liker det egentlig. Men så mister jeg litt motet. Publiseringsknappen er plutselig mye større å trykke på nå som jeg skriver helt for meg selv. Fjaseinnlegg blir ikke en gang kladder, og timer med kladding blir aldri noe mer. Ideene stoppet litt opp. Men jeg skal igang igjen. Det er mye som skjer i verden jeg skulle skrevet om, og det er mange tanker om ting og tang i hodet. Det er jo ikke så farlig om jeg tuller litt her i mitt lille hjørne av nettet 🙂

Jeg leser mye historie om dagen, for å bli ferdig med alt sammen til sommern. Det er prøver i hytt og gevær, blant annet i morgen, men det er veldig spennende. Vi skal lære verdenshistorien i miniformat, men det er jo så mye mer jeg vil vite noe om. Lærern påstår at pc og internett “hemmer mer enn fremmer læring”, men jeg er nok uenig… Det er plass til ganske mye mer der enn på 450 sider.

Jeg tegner og skriver, og er dypt dykket ned i mitt lille univers av rare dyr og atomer. Men snart en gang skal jeg skrive noe seriøst her… Så er det kanskje vits i å titte innom også.

2 thoughts on “Et lite ensomt hjørne…

  1. Synes du skriver bra jeg snuppa. 🙂 Bare fortsett sånn. Det tar tid å få en trofast tilhengerskare.

    Finnes det noe jeg kan trykke på slik at jeg får opp en mail med en link når du har skrevet noe?

    Klem fra mams

    1. Takk, jeg prøver å skrive så mye som mulig. Det blir foreløpig sendt oppdateringer på Facebook hvis du følger naiv?no, men jeg skal tenke på nyhetsbrev hvis det dukker opp flere lesere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *