Du har’n!

Earth Hour 2009 var kjempestor, men man vil jo alltid gjøre det større og bedre neste gang. Bare siden 2007 har deltakerantallet steget fra to millioner til nesten en milliard i fjor. Og i år skal milliardgrensen sprenges!

Det er en symbolsk handling man utfører, og den synes så godt! Eifeltårnet, Big Ben, Burj Kalifa, Empire State Building og andre kjente landemerker slukker, og alle som har tilgang på en lysbryter kan delta. Å se hele byer gå i svart må jo få noen og enhver til å tenke seg litt ekstra om.

Det handler om å ta et standpunkt. Og så kan man gjøre noe gøy/koselig/sexy/bevisst/romantisk (putt inn det som passer deg best) sammen med en milliard andre mennesker. Og det er helt opp til deg hva du har lyst til å bruke timen på. Har du lyst på inspirasjon kan du jo se på www.earthhour.no, hvor du finner informasjon, materiell og nyheter. Hvis du har en veldig god idè kan du jo delta i konkurransen også.

Earth Hour har blitt så stor fordi det er mange som bryr seg, og de snakker med hverandre.

Nå har jeg fortalt deg om Earth Hour, kanskje du kan fortelle det til en venn eller to du også?

Og husk å slå av lyset lørdag 27. mars fra 2030 til 2130!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *